Despard-05 © Agnese Sanvito.jpg
 
 
 
Despard-05 © Agnese Sanvito.jpg
 

Our clients asked us to transform a very dilapitated north London house is to a vibrant eclectic space where they could work and live as a famliy. We thought about how to interconnect different spaces in the house, to allow different activities to relate socially. A new double height space provides this connection, allowing conversations between the office, the sitting room and the kitchen. When privacy is required, a series of sliding doors creating the separation that every family space and workspace requires. 

 

The project uses a palette of materials ranging from exposed steel structure, birch ply joinery and repurposed bricks, harvested from the deconstruction phase.  

 

Architect : A-Zero Architects

Giles Bruce, Mizue Katayama

Structural Design: Fordham Consulting

Contractor : Blero Ltd

Approved Inspector : PWC

Kitchen : HOLTE

Steps : A&A Bespoke Furniture

Photography : Agnese Sanvito

 
animated gif.gif

Similar projects