House in Harlesden_London_banner_A-Zero Architects.jpg
 
 
 
House in Harlesden_3_A-Zero Architects.jpg
 

Our clients for this residential retrofit project wanted to avoid the generic bi-fold door to the garden approach to their side and rear extension.


We developed a simple language of a frameless glazed corner pop out window, which is over-sailed by a timber clad cantilevered canopy, offering shelter to the entrance to the garden.


The material language reflected our client’s love of colour and natural materials – larch cladding externally, cork flooring, birch ply kitchen by Uncommon Projects and exposed steel structure.

 

Architect : A-Zero Architects

Phillip Toyin, Ross King, Giles Bruce

Structural Design: Fordham Consulting

Contractor : Blero Ltd

Kitchen: Uncommon Projects

Photographs © Adam Scott

 
A-Zero Architects_Harlesden Extension_GF_1-100.jpg

Similar projects