Highgate House_London_banner_A-Zero Architects.jpg
 
 
 
Highgate House_London_03_A-Zero Architects.JPG
 

This property in Highgate, London is being substantially reconfigured internally with a small extension to the rear. This deep retrofit allows substantial environmental upgrades to the fabric, including upgrading of insulation through out, and the installation of a MVHR system. 

A new double height kitchen living space forms the social centre of the plan, allowing connections to both levels of the plan, both in terms of circulation and conversation. 

The project is a blend of contemporary and traditional materials and styles, with the aim of that both new and old are both of their times, but respectful of each other. 

 

Architect : A-Zero Architects

Giles Bruce, Mizue Katayama, Ingrid Hu

Contractor : Blero Construction

Structural Design: Fordham Consulting 

Joinery : Dominic Ash Bespoke

 
A-Zero Architects_Highgate house_GF_1-100.jpg

Similar projects